Administrația Publică Locală continuă lucrările de investiții și modernizează alte 3 locuri de joacă din orașul Cernavoda. Este vorba este locurile de joacă de pe străzile: I.D. Chirescu, Prelungirea Seimeni și Tabăra ACH.

         Lucrările de execuție au fost demarate la două dintre ele respectiv: I.D. Chirescu și Prelungirea Seimeni. Spațiile de joacă se modernizează de la zero, se amenajează alei pietonale, se montează pe platforme de tartan echipamente de joacă pentru copii cu vârste cuprinse între 2 – 12 ani precum: balansoare cu arc, balansoare cu scaune, leagăne cuib, leagăne cu 2 și 4 scaune, ansambluri de cățărare, tobogane, etc. De asemenea locurile de joacă au fost prevăzute cu bănci de odihnă, stâlpi de iluminat cu panou solar, coșuri de gunoi și cișmele cu apă.

      Spațiul de joacă de pe str. I.D. Chirescu este prevăzut și cu echipamente de fitness pentru adolescenții și adulții ce doresc să facă sport în aer liber, echipamente ce vor fi montate de asemenea pe o platformă de tartan.
     Reamintim pe această cale faptul că, în ultima perioadă alte opt locuri de joacă de pe raza orașului au fost reabilitate și modernizare pentru siguranța celor mici pe străzile: N. Titulescu, T. Vladimirescu, Mircea cel Bătrân, Viorelelor, Liliacului, Medgidiei, N. Iorga ( Cartierul Nou) și 24 Ianuarie.