În perioada 26 – 30 iunie, cetățenii sunt invitați să admire  expoziția de artă fotografică numită „Foto-Sinteză” ce se va desfășura în holul Primăriei orașului Cernavoda.

Expoziția de artă fotografică a mișcării culturale artonthewall este un proiect unic cel puțin în SE Europei și este o cale prin care se realizează incluziunea persoanelor cu dizabilități folosind arta.

Expozitia  „Foto Sinteza” desfășoară  sub patronajul Asociației Artiștilor Fotografi și  reunește lucrările fotografului Gelu Stanculescu care alături de modelul Maria Scirlet realizează lucrări deosebite, unire aparentă a picturii cu fotografia. Expoziția este practic o explozie de culori prin  care se exprimă sentimente, gânduri și stări. Expoziția are și un caracter umanitar, lucrările expuse pot fi comandate printr-un cod QR atașat de pe site-ul artonthewall.ro iar profitul va fi donat ASOCIAȚIEI DELIA pentru programele pentru persoanele cu epilepsie.

Expoziția „Foto-Sinteză” este o experiență de artă fotografică profund emoțională și captivantă. Aceasta te invită să explorezi starea emoțională a modelului, prin intermediul culorilor și texturilor care îi acoperă corpul. Fiecare lucrare este o muncă comună a fotografului și modelului, și exprimă gândurile, speranțele și trăirile interioare ale modelului, este o explorare a stării emoționale și interioare ale acesteia, și este prezentată într-un mod unic și interesant. În mod special, culorile și texturile alese adaugă o dimensiune suplimentară exprimării trăirilor și emoțiilor și transformă lucrările în experiențe semnificative pentru spectator.

Intrarea este liberă.