Primaria Orasului Cernavoda
str. Ovidiu nr. 11, Cernavoda, jud. Constanta, cod 905200
telefon: 0241 238030, 0241 487108, fax: 0241 239578, 0241 487124, email: primaria@cernavoda.ro
Pagina principala
cautare avansata...
stiri, comunicate de presa, anunturi de interes
 
Data pager
Page size:
select
 462 items in 47 pages
În perioada 28 ianuarie- 28 februarie 2020 se primesc dosare pentru locuințele ANL

    Primăria orașului Cernavoda vă face cunoscut faptul că în perioada 28 ianuarie -28 februarie 2020 la Centrul de Informare pentru Cetățeni se primesc cereri pentru locuințe de tip ANL în vederea întocmirii listei de priorități. 
    Cererile, completate conform modelului aprobat prin HCL 232/2016, anexa 4, vor fi însoțite de următoarele documente:
1. Dosar cu şină;
2. Cerere – formular;
3. Copii ale actelor de identitate ale tuturor membrilor familiei;
4. Alte acte de stare civilă- certificat de naştere, de căsătorie, de deces;
5. Contractul de închiriere/ vânzare-cumpărare al părinţilor pentru solicitanţii care locuiesc împreună cu aceştia (în copie), incluziv copii de pe actele de identitate ale tuturor persoanelor care locuiesc la acea adresă;
6. Contractul de închiriere/subînchiriere pentru domiciliul actual al solicitantului valabil pentru anul în curs înregistrat la ANAF - punct de lucru Medgidia (va fi depus doar de către titularul cererii, care este chiriaş în spaţiu locativ privat, în copie);
7. Declarație pe proprie răspundere a solicitantului din care să rezulte suprafaţa utilă a imobilului, în care este tolerat împreună cu familia, și numărul persoanelor care locuiesc efectiv la acea adresă (se va depune în cazul în care solicitantul şi membrii familiei sale sunt toleraţi într-un imobil); Declarația va cuprinde acordul solicitantului de a se efectua anchetă socială la adresa la care locuiește; 
8. Certificate medicale care să ateste gradul de invaliditate cu/ fără însoțitor

Citește anunțul complet

Ziua Culturii sărbătorită la Cernavoda

    Astăzi, 15 ianuarie sărbătorim împreună ziua marelui poet român Mihai Eminescu. Această zi importantă ce răsună în inimile tuturor românilor datorită romantismului regăsit în operele sale cunoscute atât la nivel național cât și internațional, a fost declarată în anul 2010 ”Ziua Culturii Naționale”. 
    Pentru a marca dubla însemnătatea a acestei zile, Administrația Publică Locală invită toți cernavodenii în sala de spectacole a Casei de Cultură I. D. Chirescu Cernavoda azi,15 ianuarie 2020, de la orele 19:00 la un spectacol inedit de Operă și Balet.   
  De asemenea, tinerii actori ai Casei de Cultură au pregătit un moment special pentru a scoate în evidență ziua marelui poet, Mihai Eminescu.
Intrarea este liberă!

Ultimele două zile de distracție pe gheață la Cernavoda
    Cernavodenii iubitori ai patinajului mai au la dispoziţie doar două zile pentru a se distra pe gheaţă. Miercuri, 15 ianuarie, este ultima zi de funcţionare a patinoarului amplasat în fața Primăriei orașului Cernavoda. 
    Astfel, cei care nu au apucat să se bucure de acest minunat sport în aer liber precum și cei ce încă doresc să patineze sunt așteptați să profite de aceste zile. Accesul pe patinoar este gratuit! 
    Reamintim faptul că, în anul 2019 Societatea Națională ”NUCLEARELECTRICA” S.A a acordat Administrației Publice Locale o sponsorizare în valoare de 250.000 lei pentru închirierea, amenajarea, punerea și menținerea în funcțiune a patinoarului pe perioada sărbătorilor de iarnă.
Primul exercițiu de alarmare publică "Miercurea Sirenelor" din anul 2020  se va desfășura pe  8 ianuarie

    În prima zi de miercuri a fiecărei luni se desfașoară la nivel național exercitiul de alarmare " Miercurea sirenelor", care este destinat testării mijloacelor tehnice existente pe plan local. Acest exercițiu are ca scop și îmbunățățirea timpului de reacție al autorității locale, în situații speciale de urgență. Sirenele vor emite semnalul "alarmă la dezastre " și anume 16 semnale acustice a câte o secundă ,cu 5 secunde pauză între ele. 
    Având în vedere faptul că prima zi de miercuri din luna ianuarie a anului 2020 este zi liberă legală, exercițiul de alarmare publică "Miercurea Sirenelor" se va desfășura în data de 08.01.2020.
    Locuitorii orașului sunt rugați să nu intre în panică! 
Prin modul de acționare a sirenelor există posibilitatea de a creea disconfort în spațiul public, motiv pentru care vă asigurăm ca astfel de exerciții periodice sunt necesare și benefice. 
    Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

    Fie ca magia sărbătorilor de iarnă să vă umple sufletul cu bucurie, încredere și speranță.
Sărbători binecuvântate alături de cei dragi sufletului!
Crăciun Fericit! 


Primarul orașului Cernavoda, Liviu - Cristian Negoiță

Moș Crăciun sosește și anul acesta la copiii cernavodeni

    Suntem în luna cadourilor și Moș Crăciun sosește și anul acesta cu sacul încărcat de cadouri oferite din partea Administrației Publice Locale tuturor copiilor înscriși în sistemul de învățământ din orașul Cernavoda. 2747 de cutii personalizate specific sărbătorilor de iarnă pentru fete și băieți dar și diferențiate pentru fiecare categorie de vârstă au fost livrate azi, 10 decembrie 2019 către toate instituțiile de învățământ pentru a fi repartizate către copii. 
    În acest an, Primăria și Consiliul Local Cernavoda a ales un cadou inedit și totodată foarte important în dezvoltarea personală a copiilor indiferent de vârstă și anume CĂRŢILE dar și dulciuri. 
    Fiecare pachet cadou conține cărți specifice vârstei fiecărui copil iar rolul lor este acela de a convinge noile generații de faptul că o cultură generală serioasă reprezintă calea spre echilibru în viitor. Valoare totală a achiziției este de aproximativ 125.000 ron. 
    Indiferent de vârstă, un cadou este mereu un motiv de bucurie pentru copii, de aceea Moș Crăciun sosește an de an la copiii cernavodeni cu sacul încărcat de cadouri.

VĂ INVITĂM SĂ INTRAȚI ÎN RÂNDUL DONATORILOR DE SANGE!

SESIUNEA DE RECOLTARE VA AVEA LOC ÎN DATA DE:  10.12. 2019 LA SEDIUL SPITALULUI ORĂȘENESC  CERNAVODA ÎNTRE ORELE: 08:30 -13:30.

SANGELE ESTE UN DAR CE NU POATE FI INLOCUIT!
ESTE NEVOIE DE MAI MULTI DONATORI
CHEAMA-TI SI PRIETENII!

MULTUMIM ANTICIPAT CELOR CARE VOR CONTRIBUI LA SALVAREA DE VIETI OMENESTI!

PENTRU DONATORII DIN LOCALITATI INVECINATE SE DECONTEAZA BILETUL DE MICROBUZ DIN LOCALITATEA DE DOMICILIU PANA IN CERNAVODA

Detalii anunț

Începe distribuirea tichetelor sociale pentru persoane vârstnice aferente lunii decembrie 

    Primăria orașului Cernavoda derulează începând cu data de 10.12.2019 ora 09:00, programul de distribuire a tichetelor sociale pentru ”Crăciun” acordate conform HCL 78/17.03.2016.
    Sunt invitați să se prezinte la Sediul Direcției de Asistență Socială toți beneficiarii de tichete (literele A-Z) cu următoarele documente în original: actul de identitate și ultimul cupon de pensie.

Anunț important privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuințelor

    Beneficiarii de ajutor pentru încălzirea locuinței cu lemne și/sau combustibili petrolieri sunt rugați să se prezinte la casieria primăriei ( sediul Poliția Locală), în vederea ridicării banilor de lemne pentru sezonul rece, în perioada 02.12.2019 - 04.12.2019.

Administrația Publică Locală și SNN dau startul la dansul pe gheață

    Astăzi, 26 noiembrie 2019 a fost semnat cel de-al patrulea contract de sponsorizare în valoare de 250.000 lei, bani acordați de către SNN pentru închirierea, amenajarea, punerea și menținerea în funcțiune a patinoarului pe perioada sărbătorilor de iarnă. 
    Accesul pe patinoar va fi gratuit pentru toți cetățenii orașului Cernavoda, prioritate având preșcolarii, elevii și studenții. Patinoarul are o suprafață de 600 mp și o capacitate de 250 de persoane. 
    Pentru al treilea an consecutiv, patinoarul amplasat pe platoul din fața Primăriei va deveni locul preferat de petrecere a timpului liber pentru copii, loc unde vor putea veni zi de zi pentru a se relaxa și face mișcare în aer liber. 
    Această nouă sponsorizare este încă o dovadă a bunei relații dintre conducerea Administrației Publice Locale și Societatea Națională ”NUCLEARELECTRICA” S.A, ea fiind aprobată prin decizia Consiliului de Administrație al SN Nuclearelectrica SA nr. 173/31.10.2019.

  • În perioada 28 ianuarie- 28 februarie 2020 se primesc dosare pentru locuințele ANL ***
  • Ziua Culturii sărbătorită la Cernavoda ***
  • Ultimele două zile de distracție pe gheață la Cernavoda ***
  • Primul exercițiu de alarmare publică "Miercurea Sirenelor" din anul 2020  se va desfășura pe  8 ianuarie ***
  •   ***
    
Descrierea site-ului Programe Delimitare, numerotare și adresă secții de votare Specificatii tehnice Harta site-ului
data ultimei actualizari a paginii curente: 23/03/2011
nr. vizite: 291331
Copyright © Primaria Orasului Cernavoda
miercuri, 29 ianuarie 2020 07:01:11