Primaria Orasului Cernavoda
str. Ovidiu nr. 11, Cernavoda, jud. Constanta, cod 905200
telefon: 0241 238030, 0241 487108, fax: 0241 239578, 0241 487124, email: primaria@cernavoda.ro
Pagina principala
cautare avansata...
Anunț public privind depunerea documentației în vederea obținerii avizului de mediu

ORAȘUL CERNAVODA titular
al planului ”STRATEGIA LOCALĂ CU PRIVIRE LA DEZVOLTAREA ȘI FUNCȚIONAREA PE TERMEN MEDIU ȘI LUNG A SERVICIULUI DE SALUBRIZARE DIN ORAȘYUL CERNAVODA 2016-2020” amplasat în Cernavoda, anunță publicul interesat că s-a depus documentația în vederea obținerii avizului de mediu pentru avizarea acestui plan.
Anunț 1
Anunț 2
Strategia locală cu privire la dezvoltarea și funcționarea pe termen mediu și lung a serviciului de salubrizare din orașul Cernavoda 2016-2020

Anunț public privind decizia etapei de încadrare nr. 9020/20.03.2017


PRIMĂRIA CERNAVODA
, titulară a proiectului:‘MODERNIZARE RETEA TERMICĂ SECUNDARĂ ȘI APA CALDĂ MENAJERĂ, INCLUSIV BRANȘAMENTE PÂNĂ LA LIMITA PROPRIETĂȚILOR, STR. MIRCEA CEL BĂTRÂN ÎNTRE BL. P3B (STR. UNIRII) ȘI STRADA RĂSĂRITULUI, ORAȘ CERNAVODA”, anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, de către Agenția pentru Protecția Mediului Constanța: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI.
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului CONSTANŢA, str. Unirii nr. 23, Constanţa, judeţul Constanţa, zilnic, între orele 9 – 13 , precum și la următoarea adresă de internet: www.mediu-constanta.ro
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț.

Anunț public privind decizia etapei de încadrare nr. 8092/13.03.2017

ORAȘUL CERNAVODA, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ”REABILITĂRI STRĂZI: STRADA SALCIEI ȘI STRADA NICOLAE TITULESCU, ORAȘ CERNAVODA”.
Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului CONSTANŢA, str. Unirii nr. 23, Constanța, județul Constanța, zilnic, între orele 9 – 13 și PRIMĂRIA CERNAVODA, cu sediul în Cernavoda, str. Ovidiu, nr. 11, jud. Constanța, în zilele de luni-vineri, între orele 9-13.
Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului CONSTANŢA, str. Unirii nr. 23, Constanța, județul Constanța, între orele 9 – 13.


Anunț public privind decizia etapei de încadrare nr. 6961/02/03/2017

ORASUL CERNAVODA, titular al proiectului: ‘Circuite secundare si puncte termice aferente extinderii retelei de termoficare: P.T. Amplasament str. I.D.Chirescu, colt cu str. Revolutiei, P.T.35, P.T.43, P.T.45, extindere circuit agent primar pe str. Prelungirea Seimeni (intre Prelungirea Victoriei si indicator iesirea din localitatea Cernavoda-limita de intravilan), ulterior si construire de puncte termice si racorduri’, propus a fi amplasat in jud. Constanta, oras Cernavoda, P.T.35, ( str. G.Calinescu), P.T.43,(str. Maxim Gorki); P.T. Amplasament str. I.D. Chirescu colt cu str. Revolutiei; P.T. 45 intersectia str. Prelungirea Seimeni cu str. Prelungirea Victoriei” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru protectia Mediului Constanta: nu este necesara efectuarea impactului asupra mediului, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului.
Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului CONSTANŢA, str. Unirii nr. 23, Constanţa, judeţul Constanţa, zilnic, între orele 9 – 13 şi PRIMĂRIA CERNAVODA, cu sediul în Cernavoda, str. Ovidiu, nr. 11, jud. Constanţa, în zilele de luni-vineri, între orele 9-13 .
Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt .


  • Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor la Cernavoda ***
  • Ziua Europei, Ziua Independenței de Stat și Ziua Victoriei sărbătorite la Cernavoda
    ***
  • Probleme cetățenești în atenția Consilierilor Locali din Cernavoda ***
  • ANUNȚ PUBLIC ***
  • ”Românii au talent” în județul Constanța  ***
    
Descrierea site-ului Specificatii tehnice Harta site-ului Carieră
data ultimei actualizari a paginii curente: 17/05/2017
nr. vizite: 2755
Copyright © Primaria Orasului Cernavoda
vineri, 26 mai 2017 08:23:19