Primaria Orasului Cernavoda
str. Ovidiu nr. 11, Cernavoda, jud. Constanta, cod 905200
telefon: 0241 238030, 0241 487108, fax: 0241 239578, 0241 487124, email: primaria@cernavoda.ro
Pagina principala
cautare avansata...
 
Începe distribuirea tichetelor sociale pentru persoane vârstnice aferente lunii decembrie 

    Primăria orașului Cernavoda derulează începând cu data de 10.12.2019 ora 09:00, programul de distribuire a tichetelor sociale pentru ”Crăciun” acordate conform HCL 78/17.03.2016.
    Sunt invitați să se prezinte la Sediul Direcției de Asistență Socială toți beneficiarii de tichete (literele A-Z) cu următoarele documente în original: actul de identitate și ultimul cupon de pensie.

De interes
În atenția beneficiarilor de ajutor pentru încălzirea locuinței

În perioada 26-28 noiembrie 2019 se vor plăti ajutoarele pentru încălzirea locuințelor cu lemne și/sau combustibil petrolier pentru sezonul rece 2019 - 2020.
Banii se vor ridica personal de la casieria instituției, situată în strada Dacia nr. 5 pe baza actului de identitate.

DAMEN SHIPYARDS MANGALIA face angajări!

DAMEN SHIPYARDS MANGALIA angajează personal calificat în următoarele meserii:
- lăcătuș construcții metalice și navale
- tubulator/ izolator
- sudor
- vopsitor/sablator
- mecanic
- electrician
De asemenea  DAMEN SHIPYARDS MANGALIA organizează cursuri de formare profesională pentru toate aceste meserii.
Relații suplimentare la nr. de telefon: 0372 411 099
Detalii anunț

Avocatul Poporului la Cernavoda

În data de 22 octombrie începând cu ora 11:00 reprezentanții Avocatului Poporului - Biroul teritorial Constanța, vor fi prezenți în Cernavoda la sediul primăriei pentru a acorda audiențe cetățenilor și pentru a primii petiții.
Acordarea audiențelor este gratuită. Programări la tel: 0241550544 sau la sediul primăriei
.

Ultimele stiri
Anunț important privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuințelor

    Beneficiarii de ajutor pentru încălzirea locuinței cu lemne și/sau combustibili petrolieri sunt rugați să se prezinte la casieria primăriei ( sediul Poliția Locală), în vederea ridicării banilor de lemne pentru sezonul rece, în perioada 02.12.2019 - 04.12.2019.

Administrația Publică Locală și SNN dau startul la dansul pe gheață

    Astăzi, 26 noiembrie 2019 a fost semnat cel de-al patrulea contract de sponsorizare în valoare de 250.000 lei, bani acordați de către SNN pentru închirierea, amenajarea, punerea și menținerea în funcțiune a patinoarului pe perioada sărbătorilor de iarnă. 
    Accesul pe patinoar va fi gratuit pentru toți cetățenii orașului Cernavoda, prioritate având preșcolarii, elevii și studenții. Patinoarul are o suprafață de 600 mp și o capacitate de 250 de persoane. 
    Pentru al treilea an consecutiv, patinoarul amplasat pe platoul din fața Primăriei va deveni locul preferat de petrecere a timpului liber pentru copii, loc unde vor putea veni zi de zi pentru a se relaxa și face mișcare în aer liber. 
    Această nouă sponsorizare este încă o dovadă a bunei relații dintre conducerea Administrației Publice Locale și Societatea Națională ”NUCLEARELECTRICA” S.A, ea fiind aprobată prin decizia Consiliului de Administrație al SN Nuclearelectrica SA nr. 173/31.10.2019.

ANUNȚ DE PARTICIPARE

    Consiliul local al orașului Cernavoda anunță acordarea de finanțări nerambursabile de la bugetul local pentru proiectele structurilor sportive din oraș, în anul fiscal 2019.
    Bugetul pentru finanțarea activităților/acțiunilor sportive din cadrul programelor “Promovarea sportului de performanță”, “Sportul pentru toți” și “Întreținerea, funcționarea și dezvoltarea bazei materiale sportive”, în anul 2019, este in cuantum de 819.684 lei, conform Hotărârii Consiliului Local nr. 265/19.11.2019.
 
În vederea obținerii finanțării de la bugetul local al oraşului Cernavoda, solicitanții vor depune, în perioada 22 – 25.11.2019, la Compartiment Registratură din cadrul Primăriei Orașului Cernavoda, un dosar care trebuie să conțină următoarea documentație:
a) Cererea de finanţare
b) Declaraţia pe proprie răspundere
c) Raportul de activitate pentru anul anterior
d) Statut sau Act de înfiinţare – în copie, cu semnătura şi ştampila reprezentantului autorizat a structurii solicitante;
e) Certificatul de Înregistrare în Registrul Persoanelor Juridice Fără Scop Patrimonial;
f) Certificatul de Identitate Sportivă (CIS);
g) Dovada privind afilierea la federația sportivă națională de specialitate;
h) Certificat de Înregistrare Fiscală – în copie;
i) Dovada depunerii ultimelor situaţii financiare anuale - la data de 31 decembrie a anului anterior solicitării finanţării, conform Codului Fiscal - înregistrate la Direcţia Finanţelor Publice - (recipisa);
j) Certificat fiscal de la Serviciul Impozite si Taxe – care atestă că solicitantul nu are obligaţii exigibile la bugetul local;
k) Certificat fiscal valabil de la Administraţia Financiară – care atestă că solicitantul nu are obligaţii exigibile la bugetul de stat;
l) Declaraţie pe proprie răspundere că sumele alocate de la bugetul local, în anii precedenţi, au fost corect şi integral decontate; 
    Cererile de finanţare trebuie completate electronic, nefiind acceptate cererile completate de mână. Suma solicitată va fi exprimată exclusiv în lei.

Citește anunțul complet

Ultimele comunicate de presa
Cernavoda îmbracă haine de sărbătoare în perioada 15-18 august 2019
de „Zilele orașului Cernavoda”

    În perioada 15-18 august, orașul Cernavoda îmbrăcă haine de sărbătoare cu ocazia manifestărilor cultural-artistice organizate de „Zilele orașului Cernavoda”. 
    Se anunță 4 zile pline de evenimente, presărate cu spectacole de dans oferite copiii talentați din ansamblul ”Mugurelul”, trupa Audeo și Trupa “Kids Dance” dar și de invitații acestora, ansambluri din toate colțurile țării, expoziție de pictură și fotogarfie, piesă de teatru, lansare de carte, Festivalului Concurs de Muzică Ușoară „Axiopolis”, festivitatea ”Nunta de aur” dar și concerte cu cei mai iubiți artiști ai momentului. 
    Pe scena special amenajată din fața Primăriei orașului Cernavodă vor urca artiști de muzică precum: Carla’s Dreams, Loredana, Elena Gheorghe, Nikos Papadopoulos, Claudia Ghicolescu, Steaua di Vreari, Trupa Hara, Arris, Deepside Deejays & Nadir, Damian Draghici, Sylvia & DJ Rynno și Trupa Cargo. Toți acești artiști vor întreține atmosfera pe parcursul celor 4 zile de sărbătoare. 
    Nu vor lipsi totodată standurile amplasate în zona centrală, standuri cu obiecte de artizanat, cu produse alimentare, nealimetare, dar și terase pentru alimentație publică. 
    Evenimentul se va încheia duminică seara cu un spectaculos foc de artificii.

Puncte de distribuție a apei potabile în zilele caniculare

    Întrucât prognozele meteorologice anunță temperaturi în creștere, primarul orașului Cernavoda, Liviu-Cristian Negoiță a dispus aplicarea planului de măsuri pentru diminuarea efectelor provocate de vremea caniculară asupra populaţiei din localitate. 
    În acest context este de menționat că, potrivit informărilor emise de Centrul Meteorologic Regional Dobrogea vremea va fi caniculară, indicele temperatură-umiditate (ITU) se va situa în general peste pragul critic de 80 de unități, iar local minimele nocturne nu vor coborî sub 20 de grade. 
    Având în vedere disconfortul termic și instabilitatea atmosferică înregistrate în ultima perioadă, Primăria orașului Cernavoda va amplasa in urmatoarele zonele de interes public: Piața Trust, Piața Unirii, Primărie și Piața Columbia, puncte de distribuție a apei potabile pentru diminuarea efectelor asupra locuitorilor. 
    De asemenea, la nivelul Primăriei orașului Cernavoda este instituit serviciul de permanență prin Dispeceratul Politiei Locale, pentru comunicarea situațiilor de urgență de pe raza localității, la numarul de telefon: 0241236256.

  Festivalul internațional de muzică corală ”I.D. Chirescu” Cernavoda

    Primăria orașului Cernavoda organizează în perioada 24-25 noiembrie 2018 cea de-a XXXVII-a ediție a ”Festivalului internațional de muzică corală I.D. Chirescu” 
    Festival cu tradiție, organizat în memoria maestrului muzicii corale, a dirijorului și compozitorului Ioan.D. Chirescu, acesta reunește an de an la Cernavoda ansambluri corale cunoscute din țară și străinătate. 
    Festivalul se va desfășura în două secțiuni: cea laică și cea religioasă. Secțiunea laică se va desfășura la sala de spectacole a Casei de Cultură I.D. Chirescu, sâmbătă 24 noiembrie începând cu ora 16:00, iar cea religioasă, la Biserica “Sf. Împărați Constantin și Elena”, duminică 25 noimebrie, de la orele 16:00. La această ediție, aproximativ 12 ansambluri corale din România și Bulgaria vor încânta inimile cernavodenilor pe parcursul celor două zile, astfel: 
    Sâmbătă, 24 Noiembrie, orele 16.00, Secţiunea laică (Casa de Cultură)
• Corul “I.D.CHIRESCU”, Cernavodă - Dirijor: Preot Manuel Bălănică
• Corul de cameră“PRELUDIU”, Bucureşti - Dirijor: Voicu Enăchescu
• Corul de cameră “PASTORALA”, Focşani - Dirijor: Prof. Dumitru Săndulachi
• Corul mixt “TRISON”, Brăila- Dirijori: Marcica şi Ştefan Lupu
• Corul mixt “PLAI ÎNTORSUREAN”, Întorsura Buzăului - Dirijor: Tatiana Teacă
• Corul mixt “CAMERATA DANUBII”, Călăraşi- Dirijor: Diana Vieru Burlescu
• Corul mixt “SEDYANKA”, Silistra, Rep. Bulgaria- Dirijor: Lidia Kuleva
• Corul mixt “Preot ION IONESCU”, Topoloveni, jud. Argeş- Dirijor: preot Ion Isăroiu
• Corul de cameră “VOCES”, Oradea, jud. Bihor- Dirijor: lect.univ Carmen Rus
• Corul mixt “SFINŢII APOSTOLI PETRU ŞI PAVEL”, Alba- Dirijor: Preot Paroh Antonio Cristian Motora
• Ansamblul “PATOS” Bucureşti- Dirijor: Petre Ştefănescu
• Corala Bărbătească “ARMONIA” Arhiepiscopia Tomisului - Dirijor: Arhid.Lect. Dr. Iulian Dumitru 
    Duminică, 25 Noiembrie, orele 16.00, Secţiunea religioasă (Biserica Sf. Împăraţi Constantin şi Elena)

• Corul de copii “DANUBIUS”, Cernavodă- Dirijor: Lucreţia Marinescu
• Corul “I.D.CHIRESCU”, Cernavodă - Dirijor: Manuel Bălănică
• Corala Bărbătească “ARMONIA” Arhiepiscopia Tomisului - Dirijor: Arhid.Lect. Dr. Iulian Dumitru
• Corul mixt “SEDYANKA” - Silistra, Bulgaria - Dirijor: Lidia Kuleva
• Corul de cameră “VOCES” Oradea, jud. Bihor - Dirijor: lect.univ Carmen Rus
• Corul “Bâlea Boar” al Bisericii Ortodoxe “Adormirea Maicii Domnului”, Hunedoara Dirijor: prof.univ. dr. Simion Maria
• Corul mixt “Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”, Alba - Dirijor: Preot Paroh Antonio Cristian Motora
Această frumoasă manifestare artistică aduce de 37 de ani bucurie și pace sufletească în inimile iubitorilor de muzică corală întrucât reunește la Cernavoda atât grupuri vocale cât și pesonalități marcante ale muzicii corale românești, compozitori, dirijori, muzicologi dar și profesori universitari.
Romana English
 
  • Începe distribuirea tichetelor sociale pentru persoane vârstnice aferente lunii decembrie  ***
  • Anunț important privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuințelor ***
  • Administrația Publică Locală și SNN dau startul la dansul pe gheață ***
  • ANUNȚ DE PARTICIPARE
    ***
  • Este cert, Spitalul Orășenesc Cernavoda va fi dotat cu computer tomograf! ***
    
Descrierea site-ului Programe Delimitare, numerotare și adresă secții de votare Specificatii tehnice Harta site-ului
data ultimei actualizari a paginii curente: 06/12/2019
nr. vizite: 862081
Copyright © Primaria Orasului Cernavoda
luni, 09 decembrie 2019 10:24:11