Primaria Orasului Cernavoda
str. Ovidiu nr. 11, Cernavoda, jud. Constanta, cod 905200
telefon: 0241 238030, 0241 487108, fax: 0241 239578, 0241 487124, email: primaria@cernavoda.ro
Pagina principala
cautare avansata...
 
Zilele orașului Cernavoda 2015

În perioada 04 - 08 septembrie 2015 Primăria Orașului Cernavoda organizează ”ZILELE ORAȘULUI”

Programul de desfășurare al evenimentului

Afiș
De interes
ANUNȚ SISTARE FURNIZARE APĂ CALDĂ
    SC Utilități Publice Cernavoda SRL aduce la cunoștința abonaților că în perioada 31/08-13/09/2015 se va sista furnizarea apei calde.
    Menționăm că oprirea se face conform planificării comunicată de SNN SA ca urmare a reviziei anuale efectuată la magistrala de transport a agentului termic.

Conducerea
SC Utilități Publice Cernavoda SRL
ANUNȚ

Primăria orașului Cernavoda anunță publicul interesat asupra depunerii solictării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Executarea forajului de alimentare cu apă PT10 Cernavoda în intravilanul orașului Cernavoda, județul Constanța”

Detalii anunț
ANUNȚ
Orașul Cernavoda organizează licitație publică deschisă în data de 24/09/2015 ora 10:00, la sediul primăriei Cernavoda str. Ovidiu nr. 11, în vederea închirierii unor terenuri conform HCL nr. 58/2006, HCL nr. 15/1998, HCL nr. 27/2015 și HCL nr. 101/2011.
Detalii anunț
Ultimele stiri
    Anunt

    Primaria Orasului Cernavoda anunta pe cei interesati faptul ca, ofertele pentru serviciile artistice ce vor fi prestate cu ocazia sarbatoririi “Zilelor Orasului Cernavoda”, in perioada 04.09.2015-08.09.2015, se vor depune la Casa de Cultura “I.D.Chirescu” Cernavoda, pana pe data de 10.08.2015, orele 12.00.
Contact :
Tel. 0241 487140
0728 706644
e-mail : casadeculturacernavoda@yahoo.com

    ANUNŢ

    Primaria oraşului Cernavoda, în conformitate cu prevederile Legii nr.52/2003, privind transparenta decizionala in administratia publica, republicata, anunţã cã a fost elaborat PROIECTUL DE HOTARARE privind aprobarea Strategiei de dezvoltare integratã a oraşului Cernavoda 2015-2020
     Initiatorul proiectului de hotarare-Primarul oraşului Cernavoda. 
    Proiectul de hotarare este însoţit de anexa care cuprinde Strategia de dezvoltare integratã a oraşului Cernavoda 2015-2020, expunerea de motive a iniţiatorului şi raportul de specialitate al Biroului Strategie şi Dezvoltare Localã, fiind afişate pe site-ul institutiei: www.primaria-cernavoda.ro şi la sediul Primariei oraşului Cernavoda, din str. Ovidiu, nr.11, în data de 30.07.2015. 
    Precizãm totodata cã pot fi formulate în scris opinii, propuneri, recomandãri pe marginea proiectului de hotarare la sediul Primariei oraşului Cernavoda – Compartiment Relaţii Publice Informatizare Date şi Arhivã, respectiv în format electronic pe adresa de e-mail: primaria@cernavoda.ro şi fax: 0241 487.124, pânã pe data de 13.08.2015 inclusiv. 
    Persoanele interesate pot consulta documentaţia afişatã pe site-ul institutiei: www.primaria-cernavoda.ro, accesand linkul de mai jos  şi la sediul Primariei oraşului Cernavoda, din str. Ovidiu, nr.11.

RESPONSABIL DE RELAŢIA CU SOCIETATEA CIVILA,
NIŢÃ ELENA

Proiect Hotarare privind aprobarea Strategiei de dezvoltare integrata Cernavoda 2015-2020-varianta consultativa
    Anunt
    Rezultatele probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea posturilor vacante de personal contractual din cadrul aparatului de specialitate al primarului orasului Cernavoda.
Rezultatul probei scrise / Planul de interviu
Ultimele comunicate de presa

Dunărea va aduce la Cernavodă o navă istorică încărcată cu vizitatori de seamă din Germania

În perioada 11-12 iulie 2015, Oraşul Cernavodă va avea onoarea de a primi în vizită o delegaţie importantă din Ulm, Germania, formată din 30 de personalităţi, membri ai Consiliul Oraşelor şi Regiunilor de pe Dunăre.  Delegaţii, vor ajunge la Cernavodă pe Dunăre, cu ajutorul unei nave istorice "Ulmer Schachtel"

Citeşte întregul comunicat de presă 

10 iulie 2015

Consiliul Local Cernavoda are un nou membru

        În cadrul şedinţei ordinare de azi 29.07.2013 a Consiliului Local Cernavoda, alesii locali au făcut cunoştinţă cu noul coleg Mădălin Drăghici, membru PNL în vârstă de 26 de ani. Tânărul a preluat ştafeta de la colega sa de partid Iulia Antonia Brughental, care şi-a exercitat cu succes primul an de membru al Consiliului Local din viaţa sa, urmând să înceapă o noua cariera in Administratia Locala. Tanara de 33 de ani, a promovat un examen sustinut la Bucuresti si va conduce, în calitate de director economic, serviciul de Taxe si Impozite, Buget Contabilitate si Recuperare creanţe, al Primariei Cernavoda.  La finalul şedintei, noul consilier si-a depus cu emotii jurămintele în faţa colegilor si a cetatenilor(sedintele de consiliu fiind transmise în direct prin intermediul televiziunii locale). Tanarul se afla la primul mandat de consilier local si este angajat ca inginer în cadrul SC Elcomex SRL, firma care îşi desfăşoară activitatea în cadrul CNE Cernavodă.  

 

Sorina Popa
Birou de presa si PR

Oraşul Cernavodă prinde din nou viaţă, după necazurile produse de inundaţii

 “Ceea ce nu te doboară te face mai puternic”. Se poate spune şi despre oraşul Cernavodă, care se află în amplu program de reabilitare, după puternicele inundaţii din 30 iunie 2013. În ultimele cinci zile, echipele Primăriei, ale SC Utilităţi Publice SRL, ale Gospodăriei Comunale SRL şi ale RAJA au lucrat la flux continuu pentru a acoperi craterele produse de viituri în carosabile şi în trotuare, au îndepărtat aluviunile de pe străzi şi din gospodării, au scos apa din subsolurile blocurilor şi au reabilitat reţele termice afectate. Aceste lucrări se desfăşoară şi în present, echipele oferind sprijin şi cetăţenilor ale căror gospodării au fost lovite de inundaţii. Viitura puternică a distrus în calea sa 21 de străzi şi trotuare, a inundat 19 gospodării, alte cinci au fost afectate, şi a distrus în calea sa reţele întregi de canalizare şi termie aflate în lucru. Aproximativ 730 de mii de lei este bilanţul prejudiciilor suferite de către Administraţia Locală, în urma distrugerilor produse de apele învolburate, în infrasctructură. Peste 690 de mii de lei au fost pierduţi în urma craterelor produse în carosabile, în lurările pentru utilităţi afectate şi la apoximativ 30 de mii au fost estimate pagubele produse la sistemul de rigole şi la unul din zidurile de sprijin ale oraşului. Din fericire, acest episod va trece uşor în domeniul trecutului, iar Primăria îşi canalizează în present toate resursele pentru a reabilita zonele afectate, pentru a duce la bun final proiectele aflate în lucru şi de asemenea va aplica noi strategii de implementare a unor măsuri de prevenire a pericolelor de acest gen. 
                Comercianţii de pe Centru îşi vor amplasa gratis terasele şi tonetele pe aleea pietonală. Având în vedere lipsa fondurile insuficiente pentru a-i despăgubi pe agenţii economici afectaţi de inundaţii, edilul  Gheorghe Hânsă a solicitat scutirea acestora de taxe de amplasare a teraselor pe aleea pietonală, pentru toată perioada verii. Primarul a considerat această metodă mult mai eficientă pentru comercianţi, pentru a-şi recupera o bună parte din pagubele suferite după inundaţii. Asfel că, agenţii economici vor amplasa, fără taxe, terasele şi tonetele, pe parcursul întregii veri. 
                 Primăria Cernavodă va oferi sprijin Comunei Rasova. Natura nu s-a dezlănţuit doar la Cernavodă, ci şi la Rasova. Craterele adânci de peste 4 metri, produse de viitură în drumurile comunei, i-au adus la disperare pe localnici dar şi pe primarul Mihalache Neamţu. Impresionat de situaţia gravă din această localitate, edilul Gheorghe Hânsă a sosit, în urmă cu două zile, alături de prefectul Eugen Bola, la Rasova. În cadrul vizitei, primarul oraşului Cernavodă şi-a exprimat în faţa primarului comunei Rasova, disponibilitatea de a-l sprijini în demararea lucrărilor de reabilitare.

 

Joi, 04.07.2013
Sorina Popa

Romana English
 
    
Descrierea site-ului Specificatii tehnice Harta site-ului
data ultimei actualizari a paginii curente: 01/09/2015
nr. vizite: 267396
Copyright © Primaria Orasului Cernavoda
marţi, 01 septembrie 2015 19:04:44